søndag 26. oktober 2008

Jattjatt..

Er dårlig med oppdatering her for tiden, beklager det altså, men jeg har ikke så mye tid til overs i disse dager. Tiril har hatt omgangssyke og vært slapp i noen dager, og nå har Gunnar fått det samme.

I tillegg leser jeg norsk for harde livet. Tenkte jeg skulle være så lur å ta norsken som privatist i år, og gjøre det før jul sånn at jeg ble ferdig med det så fort som mulig. Det er jo egentlig 10 timer i uka i et helt år, men jeg tenkte at det skulle vel gå greit å gjøre det på egen hånd på et halvt år..

Meen, som det skippertakmennesket jeg er, så har jeg ikke åpnet norskboka før nå, og har omtrent en måned på meg til å komme gjennom to norskbøker, flere romaner, filmer + særemne.. Så jadda, er bare å stå på..

Egentlig en utrolig dum avgjørelse. Jeg tenkte at det kunne være greit å ha litt tid til å gjøre lekser mens Tiril er i barnehagen, men siden jeg meldte meg av norsken mistet jeg stipendrettigheter og allting.. Jaja, man lærer så lenge man lever.. Og nå for tida lærer jeg norsk, hehe..

Skulle det nå ikke gå så greit, får jeg heller bare ta det opp til våren igjen, er jo ikke verdens undergang.. ;)

Men som dere skjønner er det lite rom for scrapping og kortlaging.. Så det blir nok julekortkjør i desember likevel, jeg som hadde tenkt å slippe det.. Jaja..

Ingen kommentarer: